Fouten durven toegeven en eruit leren

Op 8 april werd onze Sofie geïnterviewd voor Bloovi. Sofie maakte in 2013 de overstap van de advocatuur naar het bedrijfsleven als Head Legal Counsel bij Dewaele Vastgoedgroep waar ze sinds 1 september 2021 de rol van CEO opneemt. Sofie is uiteraard ook een van de partner van Togbat.legal. “Als er één les is die ik geleerd heb als ondernemer: fouten durven toegeven en eruit leren.”

Wat is voor jou het leukste aan ondernemen?

“Persoonlijk krijg ik enorm veel energie van zaken in beweging zetten. Het is een fantastisch gevoel wanneer collega’s jouw visie en woorden omarmen en ze op hun eigen manier tot leven brengen. En nog fijner is het uiteraard wanneer je vaststelt dat de gekozen strategie effectief aanslaat op de markt! De komende jaren wil ik me vooral focussen op het groei- en transformatieverhaal dat we met Dewaele Vastgoedgroep aan het schrijven zijn.

Wat ik ook ongelofelijk fijn vind om te doen, is sparren met andere ondernemers of hen begeleiden bij het waarmaken van hun dromen. Vanuit mijn eigen start-up Togbat.legal help ik zo al een aantal jaar advocatenkantoren met strategisch innoveren. Daarnaast zetel ik in een aantal adviesraden van andere ondernemingen."

Lees hier het artikel op Bloovi Sofie spriet 2

blijf op de hoogte van onze plannen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info