Bram beëindigt vroegtijdig zijn mandaat bij de Orde van Vlaamse Balies.

OVB sept 21 87 Low

Op 1 september 2020 werd Bram bestuurder bij de Orde van Vlaamse Balies. Hij kreeg er de bevoegdheden 'toekomstvisie' en 'communicatie' toegewezen.
Hoewel het mandaat drie jaar duurt, en dus pas op 1 september 2023 afliep, koos Bram ervoor om zijn mandaat eerder stop te zetten.

'Ik heb deze week beslist om mijn mandaat als bestuurder bij de OVB vroegtijdig stop te zetten. Ik stop als bestuurder op 1 september zodat het aan de nieuw verkozen algemene vergadering kan zijn om dan te beslissen over een vervanger.

Ik denk dat je altijd moet proberen om dicht bij jezelf te blijven. En dat kon ik, jammer genoeg, niet meer.
Het mandaat op zich is voor mij altijd ondergeschikt geweest.

Ik wens mijn collega’s bij de raad van bestuur, en bij uitbreiding alle medewerkers van de OVB, nu al verder veel succes toe, en wil uitdrukkelijk Nina Van Cauwenberge, Sofie Demeyer en Sarah Roggeman van het top communicatieteam bedanken waarmee ik op dagelijkse basis samenwerk.'

*Update
Na de verkiezingen van juni 2022 werd Bram verkozen tot lid van de raad van de Orde van de balie West-Vlaanderen en als lid van de algemene vergadering van de Orde van Vlaamse Balies.

blijf op de hoogte van onze plannen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info